MENIU

VIDEO | Carambol cu 50 de mașini și camioane în SUA. Cel puțin 6 persoane au murit, iar alte câteva zeci sunt rănite

Sursa foto: Captură video / YouTube

Cel puțin șase persoane au murit și alte câteva zeci sunt rănite după un carambol cu 50 de mașini și camioane în statul american Missouri. Primele date arată că, cel mai probabil, accidentul a avut loc din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 

Imaginile de la fața locului au surprins amploarea accidentului în lanț. Mai multe camioane și mașini au fost cuprinse de flăcări puternice. Un nor de fum gros era vizibil de la câțiva kilometri distanță.

Oamenii au ieșit din mașini pentru a le da o mână de ajutor răniților, până la sosirea echipajelor de intervenție.

Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările ore bune până au reusit să stingă focul. Mai multe persoane au fost tratate la fața locului, iar una dintre ele a fost transportată de urgență cu avionul pentru a primi îngrijiri medicale. În timpul acțiunii de salvare au fost răniți și doi agenți de intervenție, care au fost duși la spital.

Un polițist a descris tragedia drept „cel mai îngrozitor accident pe care l-am văzut în viața mea”. Din primele cercetări ale autorităților se pare că accidentul a fost provocat de un șofer care a frânat brusc din cauza ceții dense, ducând la o reacție în lanț.

Autostrada a fost blocată din cauza încărcăturilor din camioanele răsturnate pe șosea. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers timp de câteva ore. 

Mai multe articole despre:
carambol sua accident victime