MENIU

Veganismul dezbină și face ravagii. Mesaj halucinant al unor vegani către vecinii „carnivori” - Amenințare periculoasă

Veganismul dezbină oamenii. O situație halucinantă provocată de amenințările grave ale unei familii de vegani a pus pe jar autoritățile din Australia.

O dispută bizară a izbucnit într-un cartier din suburbiile din nordul orașului australian Perth din cauza... mirosului de mâncare.

Este vorba despre o familie de vegani și-a amenințat ferm vecinii dintr-un bloc din Burns Beach că vor fi dați în judecată dacă vor continua să gătească preparate din carne cu geamurile deschise. Ei au transmis că este „ultimul avertisment” înainte de a trece la acțiune, scrie presa locală citată de skynews.com.

Se știe că cei care aleg stilul de viață vegan sau vegetarian renunță complet la consumul de carne. Veganii sunt mai stricți decât vegetarienii, pentru că evită consumarea sau utilizarea oricărui produs sau subprodus de origine animală, astfel că este interzis consumul de lapte, ouă, miere de albine sau de orice alte alimente de origine animală.

„Bună ziua, vecină, ai putea, te rog, să închizi geamul când gătești? Familia mea este vegană, mâncăm doar alimente pe bază de plante, iar mirosul cărnii pe care o prepari ne supără și ne face să ne simțim rău. Vă mulțumim foarte mult, Sarah, Wayne și copiii”, se arată într-un bilet din plicul trimis de familia de vegani către vecinii lor „carnivori” care locuiesc sub ei, un etaj mai jos.

O ultimă amenințare a venit însă după ce vecinii au ignorat rugămintea veganilor și au organizat un grătar în curtea blocului, care este comună.

”Îți bați joc de noi și nu ne iei în serios. Dacă acest lucru se va întâmpla din nou, vă voi raporta autorităților”, scrie în ultimul bilet trimis de vegani vecinilor lor, în plicul pe care e subliniat „este ultimul avertisment”. 

 

Mai multe articole despre:
vegani amenintare vegani vecini vegani australia