MENIU

Vedeta din România care și-a pierdut 15 rude în cutremurele din Turica și Siria 

Vedeta din România care și-a pierdut 15 rude în cutremurele din Turica și Siria / Foto: Profi Media

Cutremurele de luni au îndoliat o vedetă din România. 15 rude au pierit.

Mărturiile cutremurătoare vin din partea lui Bassam Dabbas, originar din Siria, cunoscut în România sub numele de „Regele coafurilor”. 

Bassam Dabbas a povestit că a trecut prin clipe groaznice din cauza războiului din Siria și că a trebuit să plătească o sumă colosală pentru a scăpa de război, moment în care s-a mutat în România. 

Aici este în siguranță, dar departe de mama lui. Acesta și-a pierdut și sora care avea doar 28 de ani când a murit, din cauze care nici în ziua de astăzi nu sunt cunoscute.

„Regele coafurilor” trece acum prin altă dramă cutremurătoare!

Orașul originar din care provine „hairstylist-ul vedetelor”, Alepa, a fost distrus total de cutremuru. Familia lui Bassam a fost prinsă sub dărâmături dar au fost găsiți în viață de salvatori. Cu toate acestea, nu toate rudele au fost scoase de sub dărâmături, peste 15 persoane și-au pierdut viața.

„Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicați și speriați mai avea puțin li cădea casa peste ei. A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți, Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta”, a spus Bassam Dabbas, la un post TV.

Mai multe articole despre: