MENIU

VĂDUVA NEAGRĂ din Japonia, condamnată la moarte. MOTIVUL pentru care şi-a ucis TOŢI partenerii

O niponă în vârstă de 70 de an, Chisako Kakehi, a fost condamnată, astăzi, la moarte prin spânzurare pentru uciderea a trei dintre foștii săi parteneri de viață și o tentativă de omor asupra unei a patra persoane. Potrivit AFP, sentința a fost dată de Tribunalul din Kyoto (vestul Japoniei).

Așa cum a relatat Parchetul, femeia utiliza cianură pentru a „scăpa” de iubiții pe care i-a racolat după un tipar clar: erau persoane în vârstă sau bolnave, bogate și fără copii.

Conform presei din Japonia, averea sa, „clădită” în mai mult de un deceniu, a fost estimată la un miliard de yeni (7.6 milioane de euro). Aceasta consta în asigurări de viață, bunuri imobiliare și depozite bancare, care au fost obținute de la decedați.

Parte din averea celei poreclite „văduva neagră”, arestată în noiembrie 2014, s-a pierdut în urma unor plasamente financiare hazardate.

În debutul procesului, Chisako Kakehi s-a aflat în „silenzio stampa”, avocații săi susținând că este nevinovată. Ulterior, a recunoscut că și-a ucis al patrulea soț, în 2013.

sursa