MENIU

Ursula von der Leyen: Recunoașterea celor două teritorii separatiste din Ucraina este o încălcare flagrantă a dreptului internațional

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a scris, într-o postare pe Twitter, că ”recunoașterea celor două teritorii separatiste din Ucraina este o încălcare flagrantă a dreptului internațional, a integrității teritoriale a Ucrainei și a acordurilor de la Minsk”.

„UE și partenerii săi vor reacționa cu unitate, fermitate și hotărâre în solidaritate cu Ucraina”, a anunțat von der Leyen.

Același mesaj a fost distribuit pe rețelele sociale și de președintele Consiliului European, Charles Michel, și de șeful diplomației europene, Joseph Borrell.

Klaus Iohannis, REACȚIE rapidă la discursul lui Putin: „România condamnă cu fermitate recunoașterea de către Rusia a zonelor Donețk și Lugansk”

The recognition of the two separatist territories in #Ukraine is a blatant violation of international law, the territorial integrity of Ukraine and the #Minsk agreements.

The EU and its partners will react with unity, firmness and with determination in solidarity with Ukraine.

— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) February 21, 2022
Mai multe articole despre:
ursula vonder leyen putin reactie ucraina