MENIU

Un turist arab a fost confundat cu un terorist. După ce a intervenit poliția, omul a leșinat VIDEO

Un arab de 41 de ani îşi va aminti toată viaţa vizita în Statele Unite. Bărbatul a fost confundat cu un terorist de recepţionera unui hotel, care a chemat poliţia, iar turistul a fost luat pe sus de mai mulţi ofiţeri înarmaţi. De frică, omul a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acum vrea să dea în judecată departamentul de poliţie. 

Incidentul a avut loc în apropiere de Cleveland, acolo unde recepţionera unui hotel a fost speriată de un turist arab. Acesta purta haine tradiţionale, iar femeia s-a speriat şi l-a confundat cu un terorist. De frică, americanca s-a baricadat într-o debara şi şi-a sunat rudele, care au anunţat poliţia. 

La fel de şocat a fost şi bărbatul de 41 de ani din Emiratele Arabe Unite. El a fost percheziţionat şi descălţat de oamenii legii, care l-au eliberat însă după câteva minute. Chiar şi aşa, omul nu a trecut uşor peste incident. 

După leşin, arabul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost internat în spital. El a primit apoi scuze din partea primarului şi a şefului poliţiei. 

În urma incidentului, autorităţile din Emiratele Arabe Unite şi-au avertizat cetăţenii să evite costumele tradiţionale în călătoriile din străinătate. 

Mai multe articole despre:
terorist video turist arab