MENIU

Un şofer român riscă să îşi piardă picioarele, după ce TIR-ul pe care îl repara a pornit din loc şi a trecut peste el pe o autostrada din Italia

Accident grav în Italia / FOTO: Profi Media

Un șofer român a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce TIR-ul pe care îl repara pe banda de urgenţă a unei autostrăzi din Italia a pornit singur din loc și a trecut peste el. Vehiculul s-a oprit la circa 20 de metri distanță, după ce s-a lovit de parapetul de fier.

Incidentul a avut loc pe autostrada A4, între Vicența Est și Vicența Vest, în direcția spre Veneția.

Șoferul român în vârstă de 60 de ani s-a oprit cu TIR-ul pe banda de urgență pentru a verifica o defecțiune la frâne, potrivit presei locale, citată de stiridiaspora.ro.

La un moment dat ,însă, vehiculul a pornit din loc şi a trecut peste el, zdrobindu-i picioarele. TIR-ul s-a oprit la circa 20 de metri distanță, după ce s-a lovit de parapetul de fier. 

Din fericire, nu au avut loc alte accidente, mijlocul de transport rămânând pe banda de urgență până la venirea poliţiştilor.

Apelul la 118 a fost dat chiar de şoferul rănit. La faţa locului au ajuns atât paramedicii cu ambulanța, cât și agenții de la Polstrada.

Şoferul român fost transportat la spital, unde a fost internat urgent în secția Reanimare. Ulterior, bărbatul a fost dus în sala de operații. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de recuperare.

Mai multe articole despre:
sofer roman sofer ranit italia tir