MENIU

Un paramedic a ajutat o tânără după un accident, fără să știe că este fiica sa. Din cauza rănilor nu a recunoscut-o! Tânăra a murit la spital

Un paramedic care a intervenit la un accident rutier și a ajutat o victimă și-a tratat, fără să știe, propria fiică. Mai târziu, însă, când a ajuns acasă, polițiștii i-au spus că tânăra a murit la spital.

Când Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului, pe 15 noiembrie, a găsit o adolescentă cu răni grave despre care știa că sunt probabil fatale. Din cauza gravității rănilor suferite, i-a fost imposibil să o recunoască.

Jayme s-a luptat aproape o jumătate de oră pentru a scoate fata din mașină și a rămas cu ea până când a putut fi transportată cu elicopterul la un spital din vecinătate.

Când Jayme a ajuns acasă la sfârșitul turei sale, a fost întâmpinată de polițiști care i-au spus că fiica ei, de 17 ani, Montana, a fost victima accidentului și că a murit la spital.

”Cu inima grea și o tristețe inimaginabilă trebuie să scriu asta pentru a-mi informa prietenii și familia despre pierderea bruscă și oribilă a fiicei mele, Montana. Suntem copleșiți de durere și absolut dărâmați. Durerea pe care o simt nu seamănă cu nicio durere pe care am simțit-o vreodată, este de nedescris. Cel mai urât coșmar al meu ca paramedic s-a adeverit", a scris Jayme, pe Facebook. 

Richard, un coleg paramedic, a relatat presei că mașina în care se aflau două adolescente a pierdut controlul și a fost lovită de un camion care venea din sens opus. Fata de la volan a reușit să iasă din vehicul, dar pasagera, Montana, a rămas blocată.