MENIU

Un cuplu din Ucraina s-a căsătorit în adăpostul stării civile pe sunet de alarmă antiaeriană (FOTO)

Pavel și Irina au spus DA chiar dacă i-a întrerupt alarma antiaeriană. Foto/FB

Chiar dacă Ucraina este distrusă sistematic de armata rusă, tinerii ucraineni nu și-au pierdut speranța și încearcă să meargă înainte, chiar dacă viitorul nu arată chiar bine. Așa s-a întâmplat și în cazul unui cuplu din orașul Kaluș, regiunea Ivano-Frankivsk. Pavel și Irina s-au căsătorit într-o ascunzătoare, iar  ceremonia de nuntă a fost întreruptă de sunetul unei sirene.

Potrivit Departamentului Interregional Sud-Vest al Ministerului Justiției, Pavel este medic la ambulanță. A primit un scurt concediu după ce a ieșit din Bucha.

Pavel a promis că se va căsători dacă va reuși să scape cu viață. Ceremonia a avut loc în orașul Kaluș, la oficiul stării civile. Totuși, sirena antiaeriană l-a împiedicat pe Pavel să completeze în mod corespunzător actele. Așa că tinerii căsătoriți au primit deja un certificat de căsătorie în adăpost.

În condițiile legii marțiale, direcțiile civile de stat funcționează ca de obicei. Desigur, există și excepții - acele regiuni în care au loc lupte puternice între combatanți.

În Ucraina, în cele 21 de zile de război, 10.683 de cupluri îndrăgostite au decis să-și legalizeze relația, scrie Unian.net