MENIU

Un cunoscut DJ radio a murit chiar în timpul emisiei! Ultimele momente de viață sunt CUTREMURĂTOARE

Tim Gough/ Twitter

Tim Gough, în vârstă de 55 de ani, își prezenta programul de dimineață pentru postul local GenX Radio Suffolk, când a suferit brusc un atac de cord care i-a fost fatal. 

Tim Gough, a cărui carieră radio datează încă din anul 1986, și-a început ziua de luni așa cum o făcea în mod normal: urându-le ascultătorilor săi să aibă o dimineață bună. Cu doar câteva minute înainte ca melodia „Grey Day” de la Madness să se oprească brusc, DJ-il radio vorbea despre cuplurile celebre care s-au căsătorit în Bury, Suffolk, de-a lungul anilor, relatează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, muzica s-a oprit la jumătatea cântecului, la aproximativ o oră de la începerea programului său.

James Hazell, directorul general al GenX Radio Suffolk, a afirmat că Gough a fost „un prezentator cu o experiență enormă și foarte talentat, cu o armată de fani pentru programul său zilnic”.

„Să-l cunosc personal pe Tim, așa cum am făcut-o timp de peste 30 de ani, însemna să cunosc un tip cald, grijuliu și distractiv, pe care eu și familia mea îl iubeam foarte mult. Suntem devastați de această veste”, a mai spus Hazell.

Fanii postului de radio local, care a fost lansat în luna ianuarie a acestui an, au publicat diverse mesaje despre Tim Gough.

Mai multe articole despre:
tim gough dj radio deces