MENIU

Un bărbat şi-a scos soţia la vânzare pe EBay! Reacţia femeii a şocat pe toată lumea

Un tânăr din Marea Britanie a ajuns peste noapte vedetă pe internet după ce a decis, în glumă bineînţeles, să îşi scoată soţia la vânzare pe EBay.

Simon O'Kane a publicat un anunţ pe celebrul site prin care dezvăluia că îşi vinde partenera de viaţa pe care au cumpărat-o cu o maşină second-hand. Licitaţia a ajuns până la 65.880 de lire.

O'Kane a scris despre soţia sa că are "un corp decent" şi "abilităţi în bucătărie".  Când femeia a aflat despre glumă soţului sau şi că este scoasă la vânzare, s-a înfuriat la culme. Cosmeticiana în vârstă de 27 de ani a declarat: ''Îmi venea să-l omor. Toată lumea de la muncă a văzut (anunţul - n.r.) şi a ras. Nu numai că m-a scos la vânzare, dar a folosit şi o fotografie groaznică. Mereu se plânge că îi e rău, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness câte trei-patru ore. I-am zis că dacă se poate duce la sala nu merită să-mi fie milă de el''. ''Dacă eBay nu scotea anunţul, cine ştie cât aş fi valorat?'', a adăugat ea, conform DailyMail.

O'Kane a spus că se simte norocos că soţia să nu s-a supărat prea tare. ''Sunt foarte norocos că e aşa de bună şi îmi suportă toate glumele'', a spus acesta, potrivit sursei citate. Bărbatul a menţionat că nu ar fi lăsat pe nimeni să o cumpere pentru că ''e prea bună'', dar că ar fi fost curios la cât ar fi ajuns licitaţia.

Sursa foto Daily Mail