MENIU

Un bărbat din Italia vroia să se sinucidă. O ceaşcă de cafea i-a salvat viaţa - FOTO

Ferdinando Urzini de 52 de ani, locuitor al orașului Torino, s-a încuiat la balconul apartamentului său, amenințând că se va sinucide (vroia să se împuște). Într-un final, polițiștii l-au convins pe bărbat să renunțe la intenție și să iasă afară, promițându-i o ceașcă de cappucinno, scrie presa italiană.

Într-un final, polițiștii l-au convins pe bărbat să renunțe la intenție și să iasă afară, promițându-i o ceașcă de cappucinno, scrie presa italiană.

“Obosit să tot opună rezistență, comerciantul din Calabria, care suferă de tulburare bipolară, s-a lăsat convins și a deschis ușa carabienierilor, care l-au servit cu o cafea la micul dejun”, notează publicația Blitz Quotidiano.

Anterior, Urzini s-a tratat la spitalul de psihiatrie. De această dată, stresul ar putea fi provocat de divorțul de soție și datoria substanțială către bancă.

Ferdinando a stat la balcon 22 de ore. În tot acest răstimp, a manifestat un comportament destul de agresiv: arunca de la etajul șase cu mobilă peste trecători, chiar și cu acvariul cu pești. În același timp, bărbatul transmitea LIVE pe Facebook tot ce făcea.

sursa