MENIU

Un avion s-a prăbuşit peste cabluri electrice: doi oameni au ajuns la spital în stare gravă - VIDEO

Sursa foto: Captură video

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la 47 de kilometri de Washington DC peste mai multe cabluri electrice de înaltă tensiune. În urma accidentului aviatic, pilotul și copilotul au ajuns la spital, iar starea lor este gravă. Impactul a cauzat întreruperi de curent pentru aproximativ 120.000 de oameni. Echipele de salvatori au acționat toată noaptea. 

Prăbușirea a avut loc la Maryland, la 47 de kilometri de Washington DC. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit peste mai multe cabluri electrice. 120.000 de locuitori ai zonei ai rămas în beznă.

„La ora 00:25 a fost scoasă prima victimă din avion, a doua la 00:36. Ambele victime au fost transportate la spital cu răni grave. Străzile adiacente vor fi închise până când avionul va fi mutat și cablurile electrice restaurate și reconectate”, a precizat Scot Goldstein, șeful pompierilor.

Avionul a fost prins în liniile electrice la aproximativ 30 de metri de sol. Potrivit Administrației Federale a Aviației, aeronava zbura din New York și urma să aterizeze în apropiere de locul accidentului. 

Mai multe articole despre:
avion prabusit Washington