MENIU

Ucis de animalul favorit de companie. Ce au descoperit doctorii la autopsie - terifiant

Un iubitor de animale exotice care-și umpluse casa cu șerpi și păianjeni și-a găsit sfârșitul sub pitonul său preferat.

Englezul Dan Brandon, care creștea șerpi încă de când avea 15 ani, a fost găsit mort în locuința lui din Church Crookham (UK). Tragedia se întâmpla pe 25 august 2017, iar acum medicul legist oferă noi informații în acest caz.

Brandon a murit asfixiat de către unul dintre animalele sale de companie. Tiny, un piton african de stâncă lung de 2,5 metri, avea obiceiul să i se încolăcească în jurul gâtului și să mimeze atacuri. Stăpânului i se părea drăgălaș, dar a încercat să o dezvețe în momentul în care Tiny a devenit prea mare și puternică.

Mama lui Brandon o descrie pe Tiny ca fiind „imprevizibilă”, dar recunoaște că fiul ei nu s-a simțit nicio secundă amenințat: „Era bebelușul lui. Ea îl iubea”. În plus, femeia nu știe ca pitonul să-l fi mușcat vreodată pe Brandon, nici măcar în joacă.

Atunci, cum s-a întâmplat tragedia? Cum de animalul iubitor s-a hotărât brusc să-și sugrume stăpânul? Medicul legist e convins că totul a fost un accident și că pitonul se încolăcise în jurul gâtului lui Brandon într-o manieră drăgăstoasă. Nu a fost urmă de agresiune, responsabile fiind lungimea și greutatea lui Tiny.

La autopsie, Dr. Adnan al-Badri a descoperit hemoragie la nivelul ochiului, o coastă ruptă și faptul că plămânii lui Brandon erau de patru ori mai grei decât ar fi fost normal. Astea sunt semne clare ale asfixierii.

Deși cauza morții e o presiune aplicată la nivelul gâtului sau pieptului, al-Badri spune că nu a descoperit vreo vânătaie în zonele respective.

Pe lângă uriașul Tiny, Brandon mai creștea în casă încă 9 șerpi și 12 tarantule. Era expert în herpetologie (studiul reptilelor) și, în mod normal, ar fi reușit s-o descolăcească pe Tiny din jurul lui fără prea multă bătaie de cap. Deși cazul e oficial închis, moartea lui Dan Brandon rămâne învăluită în mister.

sursa

Mai multe articole despre:
piton tiny dan brandon