MENIU

Tucker Carlson, realizatorul TV dat afară de Fox News, ofertat și apărat de propagandiștii lui Putin

Tucker Carlson, celebrul realizatorul TV care a părăsit zilele trecute Fox News, în urma unui scandal uriaș, a fost ofertat de redactorul-șef al Russia Today, Margarita Simonian, una dintre figurile de frunte ale aparatului de propagandă al lui Vladimir Putin. Și Vladimir Soloviov, cel mai cunoscut propagandist TV al Krelinului, a deplâns înlăturarea lui Carlson și a avertizat că acesta va fi în curând încarcerat.

 

Luni, la scurt timp după anunțul că Tucker Carlson părăsește postul unde a devenit celebru, redacția RT i-a transmis un mesaj pe twitter: „Bună, @TuckerCarlson, noi cei de la @RT_com avem întotdeauna mai multe întrebări de pus”, a scris pe pagina de Twitter a RT.

În același timp, Simonian a scris pe contul ei că nu este surprinsă de faptul Tucker Carlson părăsește Fox, "ci că a reușit să rămână acolo atât de mult timp".

Realizatorul TV nu a răspuns, însă redactorul-șef al Russia Today a făcut o revistă a presei americane pe tem acestui subiect.

Și Vladimir Soloviov, un alt propagandist de frunte al Kremlinului, a deplâns înlăturarea lui Carlson, pe care jurnalista Julia Davis de la Daily Beast l-a descris drept "prezentatorul TV american favorit al Rusiei, a cărui contribuție la adâncirea diviziunilor și la subminarea încrederii în instituțiile americane a fost de o valoare fără egal pentru Kremlin"

 
 
Carlson, unul dintre susținătorii și apărătorii fostului președinte Donald Trump, a părăsit postul Fox News tocmai pe fondul unui proces pierdut privind o serie de acuzații calomnioase ale fostului lider de la Casa Albă.
Mai multe articole despre:
tucker carlson fox news putin trump