MENIU

Donald Trump, topul celor mai şocante declaraţii

Donald Trump este preşedintele american care a fost implicat în cele mai multe controverse de-a lungul timpului. De la declaraţii rasiste împotriva imigranţilor până la atacuri brutale contra rivalilor şi scandaluri cu tentă sexuală, Trump a ţinut capul de afiş al presei de când s-a lansat în campania pentru Casa Albă.

Donald Trump s-a lansat în campanie cu un mesaj puternic împotriva musulmanilor şi împotriva imigranţilor mexicani, pe care i-a acuzat că sunt aproape în totalitate infractori.


Scandalurile au fost tot mai mari. Trump şi-a bătut joc de un reporter cu dizabilităţi, a atacat părinţii unui soldat american căzut la datorie şi a declarat că îi va tortura pe terorişti. 

Purtat de val, miliardarul american a părut gata să lanseze chiar şi el acte de violenţă. 

Trump a trecut şi printr-un mare scandal sexual. O înregistrare mai veche e ilustrativă pentru modul cum tratează miliardarul femeile. 

În campanie, Trump a atacat-o dur pe rivala Hillary Clinton, însă doar la nivel verbal. A acuzat-o pe fosta Primă Doamnă că l-a înşelat pe Bill Clinton şi chiar a comparat-o cu diavolul. 


Ulterior, Trump a şocat pe toată lumea când a lăudat Rusia lui Putin şi pe liderul de la Kremlin. 

În ciuda scandalurilor, Trump a câştigat alegerile. Victoria nu i-a diminuat deloc apetitul pentru ceartă şi a lansat un atac dur împotriva presei. 

Trump şi-a început anul cu o nouă declaraţie şocantă împotriva NATO şi îngrijorătoare pentru aliaţii europeni.

 
Mai multe articole despre:
video Donald Trump declaraţii şocante