MENIU

TENSIUNI UCRAINA. Separatiştii cer ajutor de la Putin: Într-o lună, vom fi SCĂLDAŢI ÎN SÂNGE!

TENSIUNI UCRAINA. Separatiştii cer ajutor de la Putin: Într-o lună, vom fi SCĂLDAŢI ÎN SÂNGE! / Foto: MEDIAFAX

Colonelul Igor Strelkov, cel care conduce mai multe armate de separatisti pro-rusi din estul Ucrainei, sustine ca militantii nu vor rezista mai mult de o luna fara sprijinul Rusiei.

Igor Strelkov a declarat, pentru un post de televiziune din Rusia, ca fara sprijin de la Kremlin, fortele antiteroriste ucrainene "isi vor atinge scopul" si ii vor invinge pe separatisti, relateaza Unian.

"In cazul in care Rusia nu ia masuri urgente si determinate, atunci ei vor invinge (armata ucraineana - n. red.). Chiar daca avem mii de voluntari care sunt acum concentrati in zonele de frontiera, fiind dotati cu tancuri, cu mitraliere si lansatoare de grenade ori alte arme, ei nu vor putea sa tina piept aviatiei si artileriei ucrainene", a declarat Igor Strelkov, citat de Ziare.com.

In interviul video postat si pe pagina de Facebook a separatistilor pro-rusi, colonelul Strelkov subliniaza ca "nu va trece o saptamana, doua, trei, poate o luna si pana si cele mai pregatite detasamente ale combatantilor, mai devreme sau mai tarziu, vor fi scaldate in sange".