MENIU

Surpriză: cine va juca rolul de Primă Doamnă a SUA. Nu este soţia lui Donald Trump!

Ivanka Trump, una dintre cele două fiice ale preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, va juca un rol activ la Casa Albă. Potrivit unor surse CNN, Ivanka va fi consilierul tatălui său pe partea de schimbări climatice.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui ales al SUA, Hope Hicks, susţine, însă, că nu a fost luată o decizie finală în ceea ce o priveşte pe Ivanka.

Aceleaşi surse susţin că soţul acesteia, Jared Kushner, care a jucat un rol-cheie în campania electorală a lui Trump,  va avea, la rândul său, un birou în Aripa de Vest a Casei Albe.

Între timp, Donald Trump a anunţat că fiii săi, Donald Jr şi Eric, vor păstra controlul asupra afacerilor sale cât timp acesta se va afla la Casa Albă, iar Kushner şi Ivanka ar urma să se mute la Washington şi sa lucreze îndeaproape cu el în Guvern, scrie Mediafax.

„Doi dintre copiii mei, Don şi Eric, plus directori, le vor gestiona. Nicio nouă afacere nu va fi făcută în timpul mandatului(elor) meu (mele)", a afirmat Trump într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Mai multe articole despre:
Donald Trump Ivanka Trump Melania Trump