MENIU

Ștefan Mihai are 29 de ani și a fost dat dispărut. Românul locuia în Italia

Un tânăr român în vârstă de 29 de ani, identificat ca fiind Ștefan-Mihai Galiceanu, este dat dispărut în orașul Palazzo del Pero din Italia, stârnind un apel disperat din partea familiei sale. Fiul familiei Galiceanu este cunoscut ca proprietar al unei firme de construcții locale, pe care o deține împreună cu tatăl său. 

Un tânăr de 29 de ani a fost dat dispărut în Italia

Potrivit declarațiilor mamei sale date presei italiene, tânărul se confrunta cu dificultăți în viața sa personală.

„Ajutați-mă să-l găsesc", a transmis mama lui Ștefan-Mihai Galiceanu.

Într-un apel emoționant făcut într-o emisiune televizată din Italia, mama lui Ștefan-Mihai Galiceanu a implorat ca oricine deține informații despre fiul său să se adreseze autorităților fără întârziere. 

Dispariția lui Ștefan-Mihai Galiceanu a adus îngrijorare și disperare în rândul familiei și al celor apropiați.

Zeci de oameni îl caută pe român

Familia și prietenii lui Ștefan-Mihai Galiceanu au mobilizat resurse și eforturi pentru a ajuta la găsirea lui. Într-un gest de solidaritate și colaborare, ei au împărtășit pe rețelele sociale și în comunitatea locală apelul disperat al mamei sale și au cerut sprijinul celor care ar putea avea informații despre locul unde se află tânărul dispărut.

În paralel cu eforturile familiei și prietenilor, autoritățile locale și internaționale sunt implicate în investigarea cazului și în căutarea lui Ștefan-Mihai Galiceanu. Apelurile publice pentru informații sunt susținute de activitățile de investigație ale poliției, care încearcă să reconstituie traseul și circumstanțele dispariției tânărului.