MENIU

Simona Halep, răzbunată de Naomi Osaka la Australian Open. Nipona a trecut în două seturi de Serena Williams și s-a calificat în finală

Serena Williams vs Naomi Osaka/foto: Profi Media

Naomi Osaka s-a calificat în finala de la Australian Open 2021 după un meci fără istoric, de două seturi, cu Serena Williams (6-3, 6-4). Disputa dintre japoneza Naomi Osaka (locul 3 WTA) și Serena Williams (locul 11 WTA) a ținut capul de afiș în această penultimă fază de la Australian Open! După ce a reușit să treacă de Simona Halep în sferturi, Serena a dat peste niponă, jucătoare care a învins-o și ea fără emoții pe Su-Wei Hsieh (locul 71 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2, conform portalului Realitatea Sportivă.

Sportiva în vârstă de 23 de ani din Japonia va juca în finala primului mare Grand Slam al anului împotriva americancei Jennifer Brady, locul 24 în clasamentul WTA. 

După terminarea partidei, Serena Williams a generat o adevărată controversă în rândul iubitorilor de tenis, prin modul în care e ales să își ia la revedere de la spectatorii din tribune. Inedită a fost și reacția de la conferința de presă. Americanca a fost întrebată dacă modul în care a ales să își salute fanii la final înseamnă, de fapt, un fel de adio pentru Melbourne, iar Serena a răspuns prin “Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”. La final, marea campioană a izbucnit în lacrimi.