MENIU

Şi-au fotografiat părinţii în fază terminală pe patul de spital! Imaginea care te va face să plângi

O fotografie cu doi părinţi bolnavi de cancer în fază terminală a emoţionat întreaga lumea. Imaginea a fost publicată pe reţelele de socializare de cei trei copii ai cuplului, după ce tatăl lor s-a stins din viaţă. 

Julie şi Mike Bennet au fost diagnosticaţi cu cancer la trei ani diferenţă. Cei doi soţi apar în fotografie ţinându-se de mână pe paturile de spital şi a fost publicată de cei trei copii ai lor, cu vârste cuprinse între 13 şi 21 de ani.

Aceasta pare a fi ultima imagine cu cei doi părinţi, deoarece tatăl a încetat din viaţă la câteva ore după ce această fotografie a fost făcută.

Apropiații familiei le-au promis celor doi soți că vor avea grijă de cei trei copii după moartea lor, aceștia fiind în continuare elevi.

Mike Bennet, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare la creier în urmă cu patru ani. Anul trecut, familia a fost complet devastată de diagnosticul primit de Julie. La doar 50 de ani, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Julie Bennet a urmat mai multe runde de chimioterapie și a încercat din răsputeri să lupte cu boala, de dragul copiilor. Cancerul a fost însă extrem de agresiv și s-a extins în tot corpul, iar medicii au anunțat că nu mai pot face nimic. Recent, ea s-a mutat într-un centru de îngrijire paliativă, pentru a fi alături de Mike, care a murit luni dimineața, scrie Dailymail