MENIU

Show marca Putin, în Piața Roșie. Paradă rusească, după model sovietic. Un cor de bărbați i-a cântat melodia „Războiul Sfânt” (VIDEO)

Putin, primit cu cântece sovietice în Piața Roșie. Foto/Profimedia

Vladimir Putin a vizitat un târg de armament vechi, în Piața Roșie, momentul fiind tratat ca pe vremea comuniștilor. Un cor de bărbați, îmbrăcați în uniforme de militari, probabil membri ai armatei, a interpretat cântecul sovietic „Războiul Sfânt”.

Vladimir Putin a vizitat marți o Piață Roșie complet închisă pentru public, unde a inspectat echipamente militare din cel de-al Doilea Război Mondial și a ascultat cântecul sovietic „Războiul Sfânt”, transmite serviciul în limba rusă al BBC

Pe internet a circulat masiv o înregistrare video cu Putin pe pietrele din Piața Roșie, ascultând „Ridică-te, țară uriașă”, interpretată de un cor aflat pe un vagon de tren.

Serviciul de presă al Kremlinului a relatat că Putin a vizitat o expoziție dedicată apărării Moscovei în timpul Marelui Război Patriotic și aniversarea a 81 de ani de la parada din 7 noiembrie 1941 care a lansat contraofensiva sovietică.

 

Mai multe articole despre:
vladimir putin piata rosie cor cantece sovietice