MENIU

Sfârşit tragic pentru o tânără româncă în SUA! Familia încearcă cu disperare să o aducă acasă

Virgilia Nicula, o tânără de 25 de ani originară din Oradea, a murit într-un tragic accident care a avut loc la sfârşitul lunii mai în Richmond, Statele Unite ale Americii. Tânăra se afla în SUA din 2014, după ce a mers acolo cu Work and Travel, scrie Voceatransilvaniei.ro.

Virgilia Nicula s-a născut la Oradea, iar după terminarea liceului a urmat cursurile Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Apoi, în anul 5 de studii, în 2014, a urmat un program de Work and Travel în SUA, s-a îndrăgostit de San Francisco şi a decis să rămână acolo.

Viaţa ei a fost curmată, însă, la sfârşitul lunii mai. Marţi, 24 mai, tânăra Virgilia Nicula se afla în drum spre locul de muncă, însă maşina ei s-a defectat şi a fost nevoită să oprească pe una dintre benzile de circulaţie. Se întâmpla la ora 1:30 dimineaţa, iar la câteva momente după ce a oprit a fost izbită de o altă maşină, condusă de un tânăr care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acum, familia lui Virgilia Nicula încearcă să o aducă înapoi în ţară pentru a fi înmormântată în locul unde s-a născut. I-au cumpărat un sicriu şi o rochiţă albă de mireasă. Costurile de repartiere sunt însă foarte mari, ridicându-se la câteva zeci de mii de dolari. Familia, ajutată de comunitatea de români din SUA, a reuşit să strângă o parte din sumă, dar mai e nevoie încă de bani. Mai mult aici

Mai multe articole despre:
SUA româncă