MENIU

Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Brazilia. A murit electrocutată, în timp ce folosea telefonul pus la încărcat, după ce un fulger i-a lovit casa

Sursa foto: Arhivă

Un incident înfiorător a avut loc în orașul Santarem, Brazilia. O adolescentă a fost electrocutată, după ce casa acesteia a fost lovită de fulger, în timpul unei furtuni. Tânăra îşi folosea telefonul mobil în timp ce se afla la încărcat.

Familia tinerei i-a acordat primul ajutor și a transportat-o de urgență la spital, până la sosirea ambulanţei la locul unde s-a petrecut tragedia. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva adolescent și au declarat decesul, potrivit Daily Mail.

După moartea tinerei, oficialii au avertizat asupra riscurilor de a utiliza un telefon în timp ce se află la încărcat, în special în timpul unei furtuni.

Adolescenta este a treia persoană care a fost electrocutată în statul brazilian Para, săptămâna trecută. Un alt tânăr folosea telefonul când a fost lovit de un fulger în timpul unei alte furtuni. Medicii au reușit să ajungă la el când încă era în viață, însă nu au putut să-l salveze. Un bărbat a fost și el electrocutat în timpul aceleiași furtuni, în aceeași zonă a orașului. Acesta a reușit să sune după ajutor, fiind transportat ulterior la centrul local de sănătate, unde I s-au acordat îngrijiri medicale.

Mai multe articole despre:
brazilia adolescenta electrocutata telefon mobil