MENIU

Rusia amenință SUA: În caz de necesitate, vom avea riposte dureroase

<p>Rusia amenință SUA: &Icirc;n caz de necesitate, vom avea riposte dureroase</p>

Adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov, a declarat, vineri, că Statele Unite au o abordare 'distructivă' în relația cu Rusia, avertizând că Moscova va avea, "în caz de necesitate, reacții dureroase", relateaza Associated Press, citat de Mediafax. Riabkov a atras atentia ca Rusia ar putea adopta măsuri simetrice, dacă Statele Unite vor impune noi sancțiuni, informează HotNews.ro. 

"Elaborăm o listă de măsuri, dar ar fi greșit să le anunțăm în avans. Le vom utiliza, în caz de necesitate, vom avea reacții dureroase. Agenda noastră bilaterală, în relația cu Statele Unite, a devenit total negativă din cauza parcursului distructiv, asumat de Washington", a subliniat Riabkov.

Pe de altă parte, adjunctul ministrului rus de Externe a afirmat că secretarul de Stat american, John Kerry, a încălcat "etica diplomatică", afirmând, în Congresul SUA, că oficialii ruși l-au mințit, privind presupusa susținere oferită insurgenților ucraineni. Riabkov subliniază că Administrația de la Washington "nu are dreptul moral" de a face astfel de judecăți de valoare.

 

Mai multe articole despre:
Moscova Rusia SUA sancţiuni Serghei Lavrov riposte