MENIU

Scrisoarea ŞOCANTĂ a unei tinere pentru violatorul ei: "Te-ai uitat direct in sufletul meu şi..."

Sara Roebuckm, o tânără din Marea Britanie, a decis să îi scrie o scrisoare celui care a încercat să o violeze cu un an înainte.

Incidentul s-a petrecut în Franţa. locul unde tânăra doar ce se mutase pentru a urma un intership.  "Dragă individ! Îți scriu în această seară rece de decembrie, la aproape un an după ce ai încercat să mă violezi, penru că e prima oară când mă simt suficient de puternică să pun pixul pe foaie. Îți scriu pentru că în după amiază asta ne întâlnim din nou, doar că împrejurările nu sunt aceleași. Mâinile tale erau încătușate, nu îmi cuprindeau corpul.
 
Spui că ce ai făcut a durat doar câteva minute, nu că m-ai închis în cameră pentru 20 de minute, timp în care ai încercat să mă dezbraci, m-ai izbit de chiuvetă și ai încercat să mă violezi.Ai spus că erai peste mine pe podea pentru că mi-a căzut băutură și am alunecat, nu pentru că după ce am reușit să te împing dintre picioarele mele, m-ai prins și m-ai împins pe podea, țintuindu-mă cu corpul tău. Pentru că nu tu ai decis să te oprești. Eu m-am împotrivit. Ochii tăi erau negri și te-ai uitat direct în sufletul meu și mi-ai spus că nu îți păsa că am spus nu. În momentul ăla m-am ridicat și am vorbit pentru fiecare femeie din lume care a suferit din cauza mâinilor unui bărbat că ține. L-am înfruntat pentru fiecare femeie care merge acasă cu teamă", a scris tânăra.