MENIU

Sclavele sexuale ale ISIS au dezvăluit ororile prin care trec! Bătute şi violate în faţa copiilor

Victimele abuzurilor sexuale ale teroriştilor din Irak şi Siria au ales să vorbească şi să dezvăluie ororile îndurate de sclavele sexuale ale ISIS. 

În ciuda faptului că sunt adepţii aceleaşi religii, abuzurile împotriva femeilor Yazidi continuă să crească. Potrivit unui raport al Drepturilor Femeilor, victimele acestor abuzuri sexuale au dezvăluit că au fost violate în fiecare zi, timp de o lună, în faţa copiilor lor.

Voluntarii de la Drepturile Femeilor au documentat bine cazurile victimelor şi au descoperit că femeile din Hawijah sunt maltratate, bătute, obligate să se căsătorească şi sunt violate zilnic de jihadiştii care au ocupat oraşul.

Hanah, o tânără de 26 de ani, a povestit cum a fost capturată de către adepţii ISIS împreună cu alte 50 de femei, când au încercat să părăsească oraşul. A fost răpită sub privirile soţului, care încerca să plece împreună cu ea.

Hanah a povestit că a fost obligată să se căsătorească cu liderul jihadist local, însă ea a refuzat. Apoi a urmat terorarea.

"Am fost legată la ochi, bătută cu cabluri de plastic şi violată. Acelaşi tip m-a violat în fiecare zi, timp de o lună, mereu în faţa copiilor mei", a povestit femeia, potrivit Dailymail.