MENIU

Scene șocante în centrul Dublinului! 5 persoane, printre care și 3 copii, au fost înjunghiate - Suspectul este reținut - FOTO&VIDEO

Scene șocante în centrul Dublinului! 5 persoane, printre care și 3 copii, au fost înjunghiate - Suspectul, reținut/ Profimedia

Cinci persoane, printre care și trei copii, au fost spitalizate cu divserse răni, după ce au fost victimele unui atac prin înjunghiere. Incidentul s-a petrecut joi, în centrul capitalei, Dublin, în apropierea unei școli. Potrivit media locale, susăectul principal ar fi fost reținut şi are răni despre care se crede că sunt autoprovocate. Primele indicii sugerează că bărbatul a încercat să atace un număr de tineri şi că unii trecători au intervenit.

Poliţia a mai anunţat că are o pistă clară de anchetă şi nu caută nicio altă persoană în acest momentm , transmite Reuters potrivit Agerpres.

O fată a suferit răni grave şi alţi doi copii sunt trataţi pentru răni mai puţin serioase, a indicat poliţia.

De asemenea, o femeie este tratată pentru răni grave, iar un bărbat pentru răni mai puţin serioase, a adăugat aceeaşi sursă.

 

Media locale au relatat că toţi cinci au fost înjunghiaţi în Parnell Square din Dublin. Locul incidentului rămâne închis circulaţiei.

Potrivit cotidianului Irish Times, suspectul principal a fost reţinut şi are răni despre care se crede că sunt autoprovocate. Primele indicii sugerează că bărbatul a încercat să atace un număr de tineri şi că unii trecători au intervenit.

Motivul atacului, care s-a petrecut în apropierea unei şcoli, nu a fost stabilit, a mai scris Irish Times.

Mai multe articole despre:
raniti dublin copii raniti injunghiere