MENIU

S-a îndrăgostit de jucărie și o va cere și în căsătorie

Un bărbat din Statele Unite, care susține că este îndrăgostit de un robot, spune acum că plănuiește să se căsătorească cu acesta.

Joey Morris, în vârstă de 29 de ani, susține că s-a îndrăgostit până peste cap de Robo Troll, în urmă cu doi ani. Bărbatul spune că a fost fermecat de zâmbetul robotului, dar și de părul roz al acestuia. Joey „se întâlnește” cu RoboTroll din decembrie 2017, potrivit Mirror, scrie Stirileprotv.ro.

Bărbatul spune că la vârsta de numai 10 ani a realizat că se simte atras de obiecte. Până acum, Joey a mai fost îndrăgostit de o lampă și de un camion de jucărie.

„La vârsta de 10 ani, mi-am dat seama că sunt atras de obiecte. De-a lungul timpului am avut „relații” cu mai multe obiecte, însă acestea nu au rezistat. L-am cumpărat pe RoboTroll de pe eBay și l-am primit în decembrie 2017. Atunci a început cu adevărat relația. Acum, mă gândesc să îmi construiesc un viitor alături de RoboTroll. Îl voi lua cu mine în vacanțe și ar putea avea loc și o nuntă la un moment dat”, spune Joey Morris.

Deși el se simte bine cu această „orientare sexuală”, mulţi oameni îi acuză că are probleme.

„Sunt foarte norocos că prietenii şi familia îmi acceptă sexualitatea şi mă susţin în tot ce fac. Mama nu prea înţelege exact ce simt, dar mă acceptă aşa cum sunt”, mai spune Joey.

Mai multe articole despre:
joey morris casatorie jucarie