MENIU

Româncă moartă după ce a născut prin cezariană, în Anglia. Familia face ACUZAȚII GRAVE

Gravidă - imagine de arhivă

Este anchetă de amploare după ce o româncă stabilită în Anglia a murit după ce a născut prin cezariană. Medicul ginecolog a confirmat că a fost vorba despre o eroare în cazul tratamentului pe care l-a primit. 

Românca în vârstă de 36 de ani din era stabilită în Marea Britanei. Femeia a murit la scurt timp după ce a dat naștere unei fetițe prin cezariană. Incidentul s-a petrecut la un spital din regiunea Essex. 

Din informațiile existente, românca a ajuns la maternitate cu trei zile mai devreme decât era planificat termenul pentru cezariană, și asta deoarece i s-a rupt apa.

Medicii au încercat, fără succes, să îi inducă nașterea, decizând în cele din urmă să îi facă operația de cezariană. Ea născut o fetiță sănătoasă, însă se pare că în timpul intervenției chirurgicale a pierdut foarte mult sânge. Drept urmare, a fost dusă din nou în sala de operație, unde medicii au constatat că aceasta a suferit o hemoragie puternică. Câteva ore mai târziu a survenit decesul.

Familia a dat în judecată spitalul. Medicul ginecolog care a operat-o a fost chemat în instanță să depună mărturie în calitate de specialist. Acesta susține că la jumătate de oră de la naștere femeia a pierdut o cantitate mare de sânge. Deși personalul medical a făcut eforturi pentru ca aceasta să primească sângele necesar,  dar nu și coagulante.

Prin urmare, acesta susține că ”o eroare de comunicare” i-a produs moartea româncei.

Femeia era la a doua naștere prin cezariană. 

Mai multe articole despre:
romana romanca moarta cezariana anglia