MENIU

Româncă de 21 de ani, LOVITĂ de o maşină în Italia: e în moarte clinică. Gest şocant al şoferului

<p>T&acirc;năra lovită pe trecerea de pietoni, &icirc;n moarte clinică</p>
<p>T&acirc;năra lovită pe trecerea de pietoni, &icirc;n moarte clinică</p>

O tanara de 21 de ani din Galati a fost spulberata pe o trecere de pietoni din orasul Cortina d’Ampezzo, Italia. Un instructor de schi a fost cel care a dat peste ea, dupa care a fugit de la locul tragediei.

Tanara se afla acum in moarte cerebrala si este mentinuta in viata doar de aparate. Loredana Gabriela Tiron lucra ca barmanita intr-un local din orasul Cortina d’Ampezzo, in nordul Italiei. Plecase din Galati acum trei ani pentru a face rost de bani. Accidentul cumplit s-a produs pe o strada din oras, cand Loredana se ducea spre serviciu, scrie bzi.

Totul a iesit la iveala abia acum, cand medicii au anuntat ca este in moarte clinica si nu o mai pot salva. Tanarul care a lovit-o pe fata a disparut imediat de la locul accidentului, iar aceasta a zacut minute in sir in strada, scrie presa italiana. Un martor a chemat politia si ambulanta. Tanarul care a lovit-o cu masina, instructor de schi in zona, s-a ales cu dosar penal si este cercetat. Anchetatorii l-au gasit dupa aproape o zi de cautari. I-au descoperit masina parcata in fata casei si bucatile de plastic ramase pe asfalt, in urma accidentului. La audieri, barbatul a negat categoric ca ar fi accidentat pe cineva.