MENIU

Românca ce s-a dus în Londra pentru a obține slujba pe care nicio britanică nu o vrea

Dumitrița Tudorache este asistenta unui aruncător de cuțite

Publicația Daily Mail scrie despre cazul unei românce care s-a angajat la un circ în Londra pe post de asistentă a unui aruncător de cuțite.  

După data de 1 ianuarie 2014, când restricțiile de muncă pentru români în Marea Britanie au fost anulate, Dumitrița Tudorache, în vârstă de 27 de ani, și-a lăsat familia în urmă și s-a mutat în Londra, unde lucrează la Circul Ororilor, pe postul de asistentă a unui aruncător de cuțite. 

Fișa postului îi impune să stea nemișcată în timp ce un bărbat aruncă înspre ea cuțite în flăcări ce se înfig într-un panou de lemn la numai câțiva centimetri distanță de membrele, trupul și capul ei. 

Dumitrița Tudorache spune că s-a obișnuit deja cu pericolul. "Am încredere deplină în compania de aici. Doar două persoane au fost accidentate în ultimii 20 de ani, așa că sunt de părere că șansele mele sunt foarte bune. Pur și simplu mă relaxez și reușesc chiar să-mi țin ochii deschiși", a povestit Dumitrița, care provine din orașul Snagov și a lucrat ca menajeră și babysitter.