MENIU

Român, arestat după ce a încercat să răpească o tânără din parcarea unui supermarket din Spania. Scene de coșmar - Cine i-a sărit în ajutor fetei

Poliția Națională, în Spania / Arhivă foto

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat, în Spania, după ce a încercat să răpească și să agreseze sexual o tânără aflată în parcarea unui supermarket din Palma de Mallorca. Tânăra era însoțită de mama sa în momentul în care bărbatul s-a năpustit asupra ei și a încercat să o urce cu forța în duba acestuia. Norocul fetei a fost că mama sa a intervenit, dar și că, alrmați de strigătele celor două persoane de sex feminin, martorii la incident au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și să cheme poliția. 

Potrivit presei locale, tânăra se afla alături de mama ei și se îndreptau amândouă către vehiculul din parcare, când, deodată, agresorul s-a năpustit asupra fetei și a dus-o cu forța la duba de livrare, parcată la doar câțiva metri distanță, relatează Știri Diaspora.

Pentru că tânăra a opus rezistență, bărbatul a recurs la forță. Scena șocantă s-a derulat în timp ce individul ar fi strigat „Vino cu mine și ne vom distra!”

Mama victimei a sărit în apărarea fiicei sale și a început să-l lovească cu poșeta pe agresor, în încercarea de a-și elibera fata din mâinile acestuia.

Zarva creată a alarmat mai multe persoane care se aflau în zonă și, de asemenea, pe mai mulți clienți ai supermarketului în care cele două făcuseră cumpărături în urmă cu doar câteva minute. Astfel că mai multe persoane au sărit în ajutorul acestora și au reușit chiar să-l imobilizeze pe bărbat și să sune la poliție.

Bărbatul a fost arestat pentru infracțiunea de vătămare, tentativă de agresiune sexuală și tentativă de răpire. În plus, se pare că individul atacase anterior o altă femeie la o unitate de jocuri de noroc din apropiere.

Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale la un centru din apropiere, prezentând urme de sânge pe brațe și vânătăi pe tot corpul după ce s-a luptat cu agresorul.