MENIU

Revoltă la Barcelona. Lumea a ieşit pe străzi şi a început să dea foc!

Fotbalistul brazilian Neymar, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu formaţia franceză Paris Saint Germain, a anunţat, joi seara, formaţia din capitala Franţei, pe site-ul oficial.

Mutarea s-a realizat după ce PSG a plătit clauza de reziliere a contractului pe care Neymar îl avea cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Neymar va rămâne la Paris până pe 30 iunie 2022, potrivit Mediafax. Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

După ce au văzut fotografiile cu brazilianul semnând noul contract și declarațiile de pe site-ul oficial al clubului francez, fanii catalani și-au ieșit din fire și au început să ardă tricourile cu Neymar din perioada în care fotbalistul activa la Barcelona, conform Digisport.

"Clubul PSG este încântat să anunţe transferul lui Neymar la echipa noastră. Joi, brazilianul a semnat un contract pe cinci ani, în prezenţa reprezentanţilor săi şi ai echipei", se arată în comunicatul emis de către cei de la PSG, pe site-ul oficial. "Sunt extrem de fericit că am semnat. De când am venit în Europa, PSG a fost unul dintre cele mai competitive şi ambiţioase cluburi. Este cea mai mare provocare pentru mine, lucru care m-a motivat cel mai tare", a spus şi Neymar după semnarea înţelegerii, citat de site-ul oficial al parizienilor.

Mai multe articole despre:
Barcelona Neymar