MENIU

Război în Ucraina, ziua 677. Zelenski: Ideea că Rusia câștigă războiul care durează de aproape 2 ani este doar "o senzație"- LIVE TEXT

Pagube Kiev/ Foto: X

Ucraina a intrat astăzi în ziua cu numărul 677 de război.

UPDATE 6:12 - Ucraina a răspuns la uriașul atac aerian rusesc de vineri bombardând orașele din sud-vestul Rusiei, relatează Ziare.com.

Se crede că mai multe persoane, inclusiv copii, au murit în loviturile de la Belgorod și Briansk, a informat agenția de presă Tass, citând ministerul de urgență al Rusiei.

"Peste 10 obuze au fost trase din mai multe sisteme de lansare de rachete asupra țintelor civile. În urma acestui atac terorist, din păcate, un copil născut în 2014 a murit", a scris guvernatorul regiunii Briansk pe Telegram.

Guvernatorul regional al Belgorodului, Viacheslav Gladkov, a declarat într-o altă postare pe Telegram că doi copii au murit în atacurile asupra orașului.

UPDATE 5:00 - Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, în discursul său de Anul Nou, că Ucraina a devenit mai puternică în depăşirea dificultăţilor serioase, în contextul în care războiul împotriva Rusiei se îndreaptă spre al doilea an, relatează Reuters.

Mai multe articole despre:
razboi in ucraina invazie rusia ucraina ucraina