MENIU

Ramzan Kadîrov, noi amenințări directe! Mercenarul lui Putin spune că luptătorii ceceni sunt mult mai periculoşi decât armele nucleare

Ramzan Kadîrov

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, susţine că luptătorii ceceni din cadrul trupelor speciale OMON sunt mult mai periculoşi decât armele nucleare pentru Forțele Armate ale Ucrainei.

„Mai bine de o oră, ukrnaziştii bombardează fără discernământ zona de coastă a Enerhodar, zona industrială și Centralei Nucleare Zaporojie. În total au fost lansate 17 obuze de calibru NATO şi nu este foarte clar dacă ţinta naziștilor era centrala nucleară sau trupele cecene OMON, care sunt de fapt sunt mult mai periculoase pentru ei decât orice armă nucleară”, a scris Ramazan Kadîrov pe Telegram.

 Kadîrov a mai spus că posibilitatea încheierii unui armistițiu între Moscova și Kiev a fost ratată, din cauza deciziilor președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski și a anturajului său.

Kadîrov i-a cerut recent lui Zelenski să fugă în vest, în contextul atacurilor cu rachete recente lansate de Rusia asupra Ucrainei.

De asemenea, în contextul exploziilor din Ucraina, Ramzan Kadîrov a afirmat că opt ani Kievul a distrus infrastructura Donbasului, a atacat centrala nucleară, a aruncat în aer poduri, a bombardat obiecte importante, iar acum regimul de la Kiev își permite să se plângă.

Kadîrov a mai subliniat că acum este sută la sută mulțumit de desfășurarea operațiunii speciale militare ruse din Ucraina.

Mai multe articole despre:
ramzan kadirov amenintare