MENIU

Putin le-a spus mamelor soldaţilor ruşi trimiși în război că nu regretă nimic: „Rusia a înfruntat în sfârşit o hegemonie occidentală arogantă”

Vladimir Putin

Presa rusă de stat a publicat imagini înregistrate cu întâlnirea pe care Vladimir Putin a avut-o cu mamele soldaţilor ruși care luptă în război, în care liderul de la Kremlin le spune să nu creadă tot ce văd la televizor sau citesc pe internet.

„Înţelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu, mai ales pentru o mamă. Împărtăşim această durere”, le-a spus Putin femeilor.

El le-a avertizat că nu regretă lansarea operaţiunii împotriva Ucrainei, prezentând războiul ca un moment de cotitură, în care Moscova trebuie să ţină piept Occidentului. „Rusia a înfruntat în sfârşit o hegemonie occidentală arogantă după decenii de umilinţă în anii care au urmat căderii Uniunii Sovietice în 1991”, le-a explicat Putin mamelor soldaților trimiși în război.

„Aș vrea să spun despre ce vorbesc tot timpul și anume că, în primul rând, totul vine din familie. Faptul că băieții voștri - cei mai mulți dintre ei - au ales un astfel de destin precum slujirea Patriei, apărarea Patriei, Rusia, protejarea poporului nostru, în acest caz în Novorossia, în Donbass, este și rezultatul dvs. munca, fără nicio îndoială. Acesta nu este rezultatul unor instrucțiuni - acesta este rezultatul unui exemplu personal. Întotdeauna e așa.

Pentru că indiferent ce spun ei la școală, ceea ce este foarte important, desigur, dar totuși, baza conștiinței de sine a oricărei persoane, baza orientărilor sale valorice este pusă în familie prin exemplul personal al părinților. Aceasta este cea mai de bază, cea mai importantă și cea mai fundamentală metodă de educație - un exemplu personal”, a mai spus Putin.

„Am vorbit cu ei şi m-au surprins şi pe mine cu starea lor de spirit, cu atitudinea lor faţă de această chestiune. Nu se aşteptau la aceste apeluri din partea mea. Îmi dau toate motivele să spun că sunt eroi. Acest lucru este adevărat!”, le asigură Putin pe mamele soldaţilor de pe front.

Mai multe articole despre:
putin mame rusi razboi soldati