MENIU

Prințul William SARE în apărarea familiei regale în conflictul cu Meghan Markle! „Nu suntem deloc o familie rasistă”

Megan si Harry/foto: Profi Media

Prințul William, ducele de Cambridge, a afirmat joi că familia regală britanică „nu este deloc o familie rasistă”. Este primul său comentariu public făcut după acuzațiile aduse de Meghan Markle și fratele său în timpul interviului acordat prezentatoarei americane de televiziune Oprah Winfrey,

Conform Hotnews, comentariile prințului William au fost făcute în timpul unei vizite în Londra de Est, acesta precizând de asemenea că nu a discutat cu fratele său după interviul difuzat de CBS în SUA, dar că urmează să o facă.

Marți, regina Elisabeta a II-a i-a asigurat pe prințul Harry și pe soția sa Meghan de afecțiunea ei și a promis că va investiga „în privat” de acuzațiile de rasism lansate de cuplu, asigurându-i că îi iau „foarte în serios”. Regina s-a declarat de asemenea „întristată” de dificultăţile împărtăşite de cei doi şi şi-a exprimat dragostea faţă de aceştia într-un comunicat remis de Palatul Buckingham.

Meghan markle a relatat, în interviul difuzat în 7 martie, că ea și prințul Harry au fost întrebați de un membru al familiei regale, pe care nu l-au numit, cât de neagră ar putea să fie culoarea fiului lor Archie atunci când acesta se va naște.

Mai multe articole despre:
meghan si harry MareaBritanie