MENIU

Președintele Israelului, evacuat sub protecția forțelor de ordine de pe stadion, după ce suporterii au dat buzna - VIDEO

Momente de tensiune la finala Cupei Israelului la fotbal. Președintele țării Isaac Herzog a fost evacuat, sub protecția forțelor speciale, de pe stadionul din Haifa, după ce mii de suporteri ai echipei câștigătoare au dat buzna pe gazon, la încheierea partidei.

Președintele Herzog  era prezent pe stadion pentru a înmâna Cupa Națională echipei Beitar, după ce aceasta a învins echipa Maccabi Netanya cu 3-0.

 

Cunoscuți pentru actele lor de huliganism, suporterii Beitar au navălit pe teren, chiar înaintea cermoniei de decernare a trofeului, distrugând totul în jur, potrivit timesofisrael.com.

 

Unii participanți au ars plasele de la porți, pentru a lua bucăți ca amintire și au fugit cu medaliile destinate jucătorilor, relatează radio Kan, potrivit G4Media.

 

Herzog, care se afla în apropierea scenei pe care jucătorii de la Beitar urmau să primească trofeul, a fost scos de urgență de pe teren, flancat de echipa sa de securitate. El a înmânat trofeul cu o zi întârziere și a criticat în termeni duri comportamentul suporterilor.

 

 

Mai multe articole despre:
violente cupa israelul scandal presedinte herzog