MENIU

Povestea incredibilă a bărbatului care a stat în COMĂ 35 de ani. Ce a fost în stare să spunâ când s-a trezit 

Povestea incredibilă a bărbatului care a stat în COMĂ 35 de ani

Un bărbat din Spania își spune povestea incredibilă după ce s-a trezit din comă după 35 de ani. Spaniolul a intrat în comă în anul 1979, când avea 23 de ani, după ce a căzut de la înălțime, pe o navă comercială germană pe care lucra. Când s-a trezit, în 2014, împlinise 58 de ani, avea o soție, o casă, iar lumea era cu totul alta.

În primele luni, a primit îngrijiri medicale într-un spital din Irak. Ulterior, a fost transferat într-un alt spital unde a rămas câțiva ani. 

După o perioadă, bărbatul a fost dus acasă, unde a fost îngrijit de iubita lui de atunci și actuala soție. L-a luat acasă și l-a îngrijit până în anul 2014, atunci când Manel a deschis din nou ochii.
 
"Nu, nu, nu, nu. Acesta nu sunt eu, acesta este un bătrân, eu am 23 de ani. Acesta este un bătrân. Nu sunt eu", a spus bĂrbatul, când a ieșit din comă. 

Spaniolul nu știa că există internet și nici că există mai mult de două canale de televiziune. A aflat că trăia în alt oraș, într-o altă casă, ba mai mult, era căsătorit și avea două fiice. 

Bărbatul a avut nevoie de multe ședințe de terapie. A învățat să meargă și să vorbească din nou. 

Acesta spune că îi este recunoscător soției lui despre care spune că și-a sacrificat tinerețea pentru el.