MENIU

Pare o bătrână inofensivă, dar a ucis 10 persoane şi le-a dezmembrat. Jurnalul său o dă de gol

O femeie de 68 de ani din Rusia este suspectă că a ucis cel puţin 10 persoane, pe care le-a dezmembrat, în ultimii 20 de ani. Tatiana Samsonova face dezvăluirile în jurnalul său, dar poliţia a surprins-o deja -cu ajutorul unor camere de supraveghere- cărând la gunoi trupul celei mai recente victime ale sale.

Bătrâna şi-a ucis cea mai recentă victimă, o vecină de 79 de ani, după ce s-au certat. Cele două erau prietene de-o viaţă. Samsonova ar fi otrăvit-o pe femeie, după care ar fi tranşat-o şi i-ar fi aruncat corpul la gunoi. Poliţia a surprins momentul în care criminala ar fi cărat către ghenă un sac cu părţi din corpul victimei sale.

Samsonova e principala suspectă în cazul uciderii unui chiriaş de 32 de ani, în 2003, după o altă ceartă.

Detaliul bizar e reprezentat de jurnalul său, în care poliţiştii au găsit detalii despre crime comise încă din anii '90. Nu se ştie dacă crimele descrise în acest jurnal sunt reale, dar acesta este scris în limbile engleză, rusă şi germană, iar femeia susţine că şi-ar fi ucis şi soţul, în 2005, pe care l-ar fi declarat dispărut în acelaşi an, informează Russia Today.

Mai multe articole despre:
crime crime în serie tatiana samsonova