MENIU

Propagandista sexy a lui Putin, mesaj sfidător după un an de război: Mai este puțin, fraților - VIDEO

Margarita Simonian, redactorul-șef RT (fost Russia Today)

Margarita Simonian, redactorul-șef al postului de televiziune de stat RT și una dintre "amazoanele" propagandei Kremlinului, a revenit cu noi mesaje provocatoare, în ziua în care se împlinește un an de la declanșarea invaziei în Ucraina. Într-o serie de postări pe Twitter, ea le-a transmis fanilor că "nu mai este mult" și le-a testat patriotismul printr-un chestionar cu întrebări de genul "credeți că toți rușii care acuză țara din străinătate sunt trădători?"

"Puternic, neînfricat, frumos. Poporul nostru. (...) Sunt mândră mă gândesc și mă rog pentru tine. A mai rămas puțin. Atunci vom plânge și ne vom bucura. Între timp muncim, fraților!" a scris Skabeieva într-un mesaj care o arată îmbrăcată în uniformă militară. 

 

 

În altă serie de postări, Simonian a postat un chestionar cu variante de răspuns DA/NU, în care apar întrebări de genul:

 

- De un an încoace, sunt îngrijorat pentru băieții noștri, pentru civili, pentru rezultatul NMD (operațiunea militară specială, titulatura de propagandă a campaniei din Ucraina - N.R.), pentru soarta Patriei?

- Pe parcursul acestui an, măcar o dată i-am ajutat pe luptătorii sau refugiații noștri (din regiunile separatiste - N. R.)

- Îmi pare rău pentru oamenii pașnici de ambele părți?

- Rușii care ponegresc Rusia din străinătate sunt trădători ai Patriei?

- Cei care luptă acum pe front trebuie să devină adevărata elită a țării noastre?

Mai multe articole despre:
papusa de fier putin sexy propagandista harem kremlin