MENIU

OSCAR 2019. Bijuteria de 30 de milioane de dolari purtată de Lady Gaga

OSCAR 2019. Lady Gaga a luat ochii publicului cu colierul ei purtat la ceremonie în valoare de 30 de milioane de dolari, semnat de Tifanny & Co. Diamantul galben de 128 de carate a fost purtat ultima dată de Audrey Hepburn, în timpul unui turneu de presă din 1961, cu filmul "Mic dejun la Tifanny".

OSCAR 2019. Lady Gaga a avut astfel șansa de a purta de aproape 60 de ani valorosul diamant. 

"Lady Gaga este un creator final, inovator și suntem încântați că poartă legendarul diamant Tifanny pe covorul roșu, la 141 de ani de când a fost descoperit.", a spus Reed Krakoff, Tiffany & Co.

În afară de Hepburn, singura persoană care a mai purtat colierul a fost Mary Whitehouse în Tiffany Ball din 1957 din Newport, Rhode Island.

Rochia purtată de Lady Gaga a fost una dramatică, semnată se pare de casa de modă Alexander Mc Queen.

Incident la OSCAR 2019. Momentul în care Rami Malek cade de pe scenă

Oscar 2019 - Lista câștigătorilor

Olivia Colman a luat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Ea mai are în palmares şi un premiu BAFTA pentru interpretarea rolului Reginei Anne din filmul ,,The Favourite''.

Pelicula ,,Green Book" a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj, iar Oscarul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Alfonso Cuaron, pentru filmul Roma. Este al doilea Oscar câştigat de Cuaron, după cel la categoria Cea mai bună imagine.

La categoria Cel mai bun actor în rol secundar câștigător a fost Mahershala Ali, pentru rolul din ,,The Green Book''. Actorul a obţinut anul acesta şi Globul de Aur pentru acelaşi rol. Filmul și-a adjudecat și premiul pentru cel mai bun scenariu original.

Iar cea mai bună actriţă în rol secundar a fost desemnată Regina King, pentru rolul din „If Beale Street Could Talk”.

Mai multe articole despre:
bijuterie Lady GaGa Oscar 2019 diamant Tifanny