MENIU

O româncă ŞOCHEAZĂ Italia. Şi-a vândut bebeluşul, dar mama italiancă nu a păstrat copilul, ci....

Italia e în stare de șoc după ce o româncă de 25 de ani a fost arestată în urma unei tranzacții mai puțin obișnuite. Aceasta a vrut să-și vândă fetița nou-născută pentru 20.000 de euro, unei italience de 35 de ani.

Intermediar al afacerii a fost un marocan de 48 de ani. Toți trei au ajuns în cele din urmă în mâinile polițiștilor, fiind arestați de autoritățile italiene și urmează să răspundă în fața legii pentru tot ce au făcut. Aceștia vor fi audiați pentru a se stabili cu exactitate gradul de implicare al fiecăruia în această ”afacere”, dar și alte aspecte neclare în acest moment, scrie Blasting News.

Ancheta a început la jumătatea lunii martie, potrivit presei italiene, după un raport trimis procurorului de către un ofițer al stării civile a orașului Latina, capitala provinciei Lazio. Acesta atrăgea atenția asupra unor chestiuni suspecte dintr-o cerere de înregistrare a unui nou-născut. O italiancă dorea să știe ce trebuie să facă pentru a înregistra un copil născut la domiciliu, după spusele sale, dar pentru care ezita să facă formele legale.

Când investigatorii s-au dus la italiancă pentru a pune întrebări, nici urmă de nou-născut. Mai mult decât atât, aceștia au aflat că fetița fusese adusă pe lume la spitalul din Nettuno, iar ”mama” nu știa să le dea alte detalii, iar declarațiile sale erau confuze și contradictorii.

Aflând aceste lucruri, au mers la maternitatea unde fusese adusă pe lume micuța, unde au aflat de la doctori că mama acesteia nu era de naționalitate italiană, ci română. Medicii le-au spus anchetatorilor că micuța fusese abandonată în spital, însă la două zile după ce părăsise unitatea medicală, femeia se întorsese cu un marocan care dorea să recunoască nou-născutul, afirmând că el este tatăl fetiței.

Copila a fost luată din spital și a fost dată ”mamei” italiene care însă, trei zile mai târziu s-a întors la unitatea medicală și a adus fetița spunând că nu este a ei, după ce n-ar fi reușit să le explice cunoscuților de ce micuța este mulatră. Medicii au anunțat poliția, care a reușit să dea de urma româncei într-o casă din Anzio, aceasta spunându-le până la urmă și numele tatălui biologic al micuței, dar și întreaga poveste. Anchetatorii vor să vadă dacă nu cumva românca a rămas însărcinată la comandă.

Mai multe articole despre:
Italia copil româncă nou născut