MENIU

O româncă și copilul ei de 4 ani au fost răpiți, cu tot cu mașină, în Belgia

Un bărbat de 29 de ani a fost căutat două zile în Belgia, după ce a făcut prăpăd pe șosea, apoi a răpit o româncă și copilul ei de 4 ani, cu tot cu mașina în care aceștia erau. Soțul femeii a coborât din mașină să acorde primul ajutor.

Evenimentele au avut loc sâmbătă seara, când poliția belgiană a urmărit o mașină Toyota în regiunea Anvers. Șoferul reușit să provoace două accidente și a continuat să fugă de polițiști, lăsând în urma lui mai multe mașini variate și persoane rănite. 

După al doilea accident însă, autoturismul șoferului fugar a fost complet distrus, iar el grav rănit. Cu toate acestea, bărbatul a reușit să se târască afară din vehicul și a încercat imediat să oprească mașinile care treceau. 

Când un bărbat de origine română a coborât din mașina lui pentru a-l ajuta, fugarul i-a furat acestuia mașina, în care, pe bancheta din spate, se aflau soția românului și copilul lor de 4 ani. După ce a accelerat și a rulat câteva sute de metri, bărbatul a observat că în mașină erau românca și copilul ei.

A oprit, le-a spus să coboare și a dispărut cu autoturismul lor. Abia luni seara, fugarul a fost prins de polițiști. Nieuws Blad scrie că ar fi vorba despre un est-european care are 29 de ani și care a fost deja interogat fără să ofere prea multe explicații pentru seara nebună de sâmbătă și motivele pentru care a fugit de polițiști, titrează Libertatea.

Mai multe articole despre:
romanca si copil rapiti belgia rapiti cu masina