MENIU

O româncă de 29 de ani, stabilită în Italia, a murit după ce ambulanța a întârziat peste 2 ore

Sursa foto: Pixabay

Un caz cumplit a avut loc în Italia. O româncă de 29 de ani a murit la Roma, iar familia tinerei acuză că totul s-a întâmplat din cauză că ambulanța a întârziat trei ore. Tragedia a avut loc chiar sub privirile disperate ale surorii acesteia, iar cazul a revoltat autoritățile din Italia. 

Drama familiei de români a început în urmă cu câteva zile când tinerei i s-a făcut rău la locul de muncă, într-un restaurant din centrul Romei acolo unde era chelneriță.

Fata a plecat mai devreme de la serviciu și, înainte de a se întoarce acasă, ar fi mers la camera de gardă a unui spital. Potrivit familiei acesteia, medicii i-ar fi spus că nu are nimic grav și au trimis-o acasă cu tratament. A doua zi însă, Paula Onofrei s-a simțit rău și și-a chemat sora la ea acasă.

Sora femeii bolnave susține că a sunat imediat la ambulanță, însă, în decurs de trei ore, a apelat serviciul de urgență de patru ori pentru că echipajul nu mai ajungea.

”Îmi pare rău, e a treia oară când sun, starea de sănătate a surorii mele se înrăutățește. Acum nu mai vede și are corpul vânăt.”, este una dintre conversațiile pe care sora Paulei le-ar fi avut cu operatorul de la serviciul de urgențe, înainte ca aceasta să moară în brațele ei.

Când medicii au ajuns la fața locului a fost însă prea târziu. Au găsit-o pe femeie inconștientă, ținută în brațe de sora ei. Au încercat s-o resusciteze, dar nu a mai putut fi salvată. Ulterior, un raport medico-legal a arătat că Paula Onofrei a murit din cauza șocului septic, provocat de un ulcer, după care a intrat în comă.

Revoltată, familia Paulei a depus o plângere la poliție, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor din culpă. Cazul a șocat întreaga țară, iar autoritățile din Italia, impresionate de drama familiei, susțin că vor face lumină în acest caz. 

Mai multe articole despre:
romanca moarta italia