MENIU

O fostă Miss a pus la cale o minciună teribilă şi s-a desfigurat singură. Ce a dat-o de gol

O fosta Miss Pennsylvania a făcut sute de oameni să creadă că suferă de cancer pentru a le scoate din buzunar sume mari de bani. Ea a fost arestată pentru furt şi înşelăciune şi bunuri furate, scrie site-ul 20minute.fr.

Brandi Lee Weaver-Gates, în vârstă de 23 de ani a convins sute de oameni că suferă de cancer, leucemie limfocitară cronică, cu scopul de a strânge mii de dolari.

Farsa a fost în cele din urmă demascată după ce poliţia a primit o scrisoare anonimă în care cineva scria că tânăra nu a fost în stare să numească doctorii care au diagnosticat-o, scrie Hotnews.ro.

Ca să fie convingătoarea, faţă a recurs la tot felul de mijloace, potrivit poliţiei. S-a lăsat condusă la spital de către rude, a stat pe un hol mai multe ore şi a apoi a ieşit spunad că a primit tratament. Niciunul din spitale nu o au însă pe lista de pacienţi. Mai mult, ea s-a ras în cap ca să fie crezută.

Astfel, Brandi Lee Weaver-Gates a reuşit să adune 14.000 de dolari, la o strângere de fonduri organizată în aprilie pentru a ajută la plata cheltuielilor sale medicale.

Ea este acum la închisoare. Organizatorii Miss Pennsylvania şi-au exprimat furia lui pe reţelele sociale. "Nu vom tolera astfel de acţiuni", au spus aceştia pe Facebook şi i-au cerut să predea imediat coroana de Miss Pennsylvania.