MENIU

O fată de 17 ani, DEZVĂLUITĂ drept Îngerul morţii în Balena Albastră. A dus la moarte zeci de tineri

Poliţia din Rusia a reţinut o adolescentă de 17 ani, bănuită a fi creierul din spatele a zeci de sinucideri în jocul Balena Albastră. Fata ar fi "condus" spre moarte zeci de tineri. 

Adolescenta de 17 ani ar fi convins zeci de adolescenţi vulnerabili să îşi ia propria viaţă, în cadrul jocului Balena Albastră.

Ea îşi ameninţa cu moartea victimele care refuzau să îndeplinească sarcinile din jocul sinucigaş Balena Albastră, de multe ori ameninţând cu uciderea membri ai familiei acestora. Fata era administratorul unui grup online, fiind şi cea care le trasa sarcini celor care se lăsau păcăliţi să joace Balena Albastră, scrie Daily Mail. 

Poliţia a descoperit numeroase dovezi în locuinţa tinerei din Kamchatka, multe având legătură cu jocul Balena Albastră sau cu cel care a inventat acest joc, tânărul fiind în prezent în închisoare. Philipp Budeikin a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru legăturile sale cu cel puţin 16 sinucideri ale unor tineri care au jucat jocul inventat de el.

Fata nu le spunea victimelor sale decât că este de sex masculin. Identitatea sa nu a fost făcută publică, pentru că este minoră. Tot în această săptămână a mai fost arestat, la Moscova, un tânăr de 21 de ani, fiind şi el implicat în aceeaşi anchetă.