MENIU

Nivelul de amenințare teroristă, prelungit și extins în Crimeea. Ce pregătește Vladimir Putin

Administrația rusă din Crimeea a anunțat prelungirea nivelului ridicat (galben) de pericol terorist în unele regiuni din peninsulă până pe 23 octombrie. Anunțul vine după explozia care a afectat podul Kerci, a cărei natură nu a fost încă stabilită.

„Pentru a asigura securitatea și protecția antiteroristă a Republicii Crimeea și a cetățenilor săi, de la 8 octombrie până la 23 octombrie 2022, ora 20:00, va funcționa un nivel ridicat (galben) de amenințare teroristă, pe teritoriul districtelor urbane Armiansk, Dzhankoy, Krasnoperekopsk și districtele Dzhankoysky și Krasnoperekopsky”, se arată într-un comunicat preluat de TASS.

Același nivel va funcționa și în unitățile ministerelor Transporturilor, Locuinței și Serviciilor Comunale, Sănătății, Combustibilului și Energiei, Politicii Industriale, precum și Comitetului de Stat pentru Gospodărirea Apelor. și Ameliorarea subiectului.

"Această măsură este de natură pur preventivă. Situația din regiune este controlată pe deplin de autoritățile executive. Securitatea Republicii Crimeea, a rezidenților și a oaspeților acesteia este pe deplin asigurată de forțele de securitate și agențiile de aplicare a legii", a transmis guvernatorul local.

Mai multe articole despre:
amenintare terorista crimeea pod kerci