MENIU

Moștenitorul tronului britanic, în centrul unui nou scandal. Prințul William păstrează legătura cu o fostă iubită

Prințul William și Jecca Craig

Moștenitorul tronului britanic se află în centrul unui nou scandal. Deși este considerat cel mai cuminte membru al Familiei Regale, iar detaliile despre viața sa privată sunt ascunse, se pare că prințul William păstrează legătura cu o fostă iubită. 

Detaliile au ieșit la iveală într-o nouă carte despre familia regală a Marii Britanii. Prințul William a încercat să stea departe de scandaluri, însă una dintre fostele iubite ale acestuia, Jecca Craig, i-a făcut mari probleme în relația cu Kate Middleton.

Prințul William a păstrat legătura cu Jecca Craig chiar și după ce și-a refăcut viața. El și-a petrecut, la începutul relației cu Kate, o parte din vară în Kenya, țara natală a lui Craig, însă fără viitoarea soție. Kate i-a interzis acestuia să se mai vadă cu fosta iubită, dar chiar și așa William a participat la mai multe nunți la care a fost și Jecca.

Regele Charles ar fi avut o discuție serioasă cu William și l-a rugat pe acesta să renunțe definitiv la Jecca. Familia regală a Marii Britanii nu este la primul scandal provocat de o relație considerată nepotrivită. Fratele străbunicului lui William, Edward al 8-lea, a abdicat de la putere pentru a rămâne cu amanta sa. 

Mai multe articole despre:
printul william Jecca Craig